Over ons

SoftwareInformatie.nl helpt bedrijven al sinds 2007 met het vinden van de juiste partner voor zakelijke software. Onze experts geven in 7 landen door heel Europa advies over ERP, CRM, DMS en BI.

Over de jaren hebben wij ERP leveranciers en hun software in kaart gebracht. Deze gegevens hebben wij nu verzameld op ERPoverzicht.nl om u kennis te laten maken met de Nederlandse ERP markt.

Een overzicht van alle
ERP systemen in Nederland

Om alle ERP leveranciers en hun systemen op één website te verzamelen zijn wij ERPoverzicht.nl gestart. Samen met de ERP ontwikkelaars in ons netwerk bouwen we aan een compleet overzicht van de gehele Nederlandse ERP markt.

Meer dan 250 kenmerken

ERPoverzicht.nl geeft u per sector een overzicht van alle ERP systemen in Nederland. Aan de hand van meer dan 250 kenmerken kunt u een eerste stap maken in het vinden van de systemen die het best passen bij uw organisatie.

Uw sector

Wij hebben per sector onderzoek gedaan onder onze klanten en de leveranciers uit ons netwerk. Wij vroegen hen naar de obstakels die zij tegen zijn gekomen tijdens implementaties. Wat ging er goed? Wat kon er beter? En wat zouden zij hun collega’s binnen de sector aanraden om rekening mee te houden? Al deze informatie en meer is gebundeld in de ERP wijzer.

Vergelijk alle ERP systemen

De ERP wijzer

Met de ERP wijzer zijn wij in staat om gericht advies te geven over uw specifieke situatie. De ERP wijzer bevat handige tips over een implementatie binnen uw sector, advies over noodzakelijke functionaliteiten en een schatting van wat het systeem zal gaan kosten.

Ontvang uw gratis ERP wijzer